Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

3 anledningar att anlita inredningsarkitekt

Att inreda ett nytt eller omrenoverat hem kräver en hel del arbete. De rätta möblerna kommer sällan av sig själva utan måste sökas upp, och det kan ta sin lilla tid.

Även den som anser sig ha bra koll på inredning och design kan lätt gå vilse bland alla valmöjligheter och i andra fall kan det vara så att de efterlängtade möblerna inte passar planlösningen i den aktuella bostaden.

Inredning handlar om att hitta balansen mellan funktion och form, men även om att alla som bor i hushållet ska känna att just deras smak får plats. Inte helt okomplicerat, men det finns faktiskt genvägar till smakfullt inredda, trivsamma och funktionella hem. Genom att anlita inredningsarkitekt och inredare i Stockholm får du hjälp med bland annat följande:

Urval

Att välja köksluckor, bänkskivor, kakel, möbler, tyger, väggfärg och tapeter är tidskrävande. Ofta tvingas du åka runt till olika leverantörer, hämta prover och sen antingen återvända till samma butik eller leta vidare. Om du istället väljer att anlita en inredningsarkitekt så får du ett komplett inredningsförslag, baserat på dina önskemål, budget och din redan befintliga inredning. Det enda som krävs av dig är att du fattar beslut om huruvida du vill gå vidare med det specifika förslaget eller inte.

Helhetslösningar

Även om du hittar enstaka möbler som du verkligen gillar så kan det vara svårt att komma fram till bra helhetslösningar där alla olika element och möbler talar samma designspråk. En professionell inredningsbyrå hjälper dig då till det rätta slutresultatet. De tar även fram ritningar och rumsbeskrivningar som gör det enkelt att överblicka vad som ska göras när, och du får hela tiden en tydlig prisbild.

Projektledning

En av de stora anledningarna till att renoveringar lätt riskerar att bli stökiga är att det är så många steg som måste samordnas. För att rätt hantverkare ska komma in vid rätt tidpunkt under renoveringsprocessen är det viktigt att någon håller i trådarna och upprätthåller en stadig kommunikation med alla inblandade. En inredningsarkitekt kan projektleda arbetet, hålla byggmöten, se till att tidsplanen hålls och att allt material beställs i tid. Allt medan du kan luta dig tillbaka och njuta av att renoveringen går framåt.

Det finns många fördelar med att anlita en inredningsbyrå. Bland annat sparar du tid och energi och garanteras alltid högkvalitativa slutresultat. Du behöver aldrig heller vara orolig över att dina egna önskemål eller din smak knuffas åt sidan under processens gång, de utgör tvärtom hela grunden för urvalet av möbler och material. Kontakta Fru Bohlin för mer information eller läs mer på deras webbplats.

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.