Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

5 bra tips när du ska inreda ditt hem

Att inreda ett hem kan vara väldigt svårt. Många upplever det svårt att föreställa sig hur hemmet skulle kunna se ut med andra färger eller en annan möblering, vilket gör att det kan vara svårt att ta inredningen utanför boxen och faktiskt uppnå rummens fulla potential. Det bästa sättet att få hjälp med detta är att anlita en professionell inredningsarkitekt som direkt kan se vad som kan förändras i ditt hem och hur det kan inredas på bästa sätt. Innan du tar kontakt med ett välrenommerat företag för hjälp med din inredning kan dock lite inspiration och smarta tips och råd få dig att börja fundera över vad du faktiskt gillar och inte gillar. Dessa idéer kan du sedan ta med dig till din inredningsarkitekt så att ni tillsammans kan gå igenom tankarna och förslagen och arbeta fram en plan som passar just dig och ditt hem. Fortsätt därför läs för att ta reda på 5 riktigt bra tips när du planerar att göra om där hemma!

Skaffa smarta möbler och inredningsdetaljer för hemmet

Oavsett hur stort eller litet du bor eller hur ditt hems planlösning ser ut är det alltid viktigt att tänka hög funktionalitet när det kommer till val av möbler. Visst, har du massor av utrymme som du inte vet vad du ska göra med kan du lyxa till det med möbler som är mer snygga än vad de är praktiska, men i de flesta fall är det bättre att tänka att både design och funktionalitet ska få lika mycket plats. Välj till exempel en säng med smarta lådor undertill för bra förvaring, eller en byrå med hjul som du kan flytta på om du skulle behöva förlänga middagsbordet i vardagsrummet.

Satsa på vackra och unika färgkombinationer både inomhus och utomhus

Ett säkert kort när det kommer till färgsättning, både inomhus och utomhus, är neutrala toner som vitt, grått och beige. Är du dock ute efter att sätta din egen prägel på hemmet och göra något unikt och annorlunda med din inredning är ett tips att våga välja färg. Här kan det vara bra att ta hjälp av din inredningsarkitekt för att veta vilka färgkombinationer som fungerar bra tillsammans och vilka färgtoner du bör välja för vilket rum. Annars är det lätt hänt att det blir ett rörigt intryck med ett enda stort virrvarr av olika kulörer.

Glöm inte gardiner till dina fönster

En snygg gardinuppsättning kan förvandla ett helt rum. Glöm därför inte att inreda dina fönster när du ändå är igång. Välj en modell och ett tyg som passar tillsammans med din övriga inredning och förvandla sedan fönstret från kalt och tråkigt till ombonat och levande.
Textilier till gardiner, kuddar, sänggavlar och sänkkapport binder tillsammans med mattor och väggkulörer ihop ditt hem!

Platsbyggda möbler skapar en personlig och genomtänkt känsla

Vill du skapa en lite extra lyxig och unik atmosfär i hemmet bör du titta närmare på vilka alternativ det finns för platsbyggda möbler för just ditt hem. Kanske kan du låta en stor bokhylla byggas längs väggen i vardagsrummet eller skulle kanske en platsbyggd TV-möbel bli pricken över i:et i ditt vardagsrum? Med hjälp av en professionell inredningsarkitekt kommer du komma i kontakt med duktiga hantverkare som kan hjälpa dig att skapa det hem du alltid drömt om!

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.