Platsbyggd Möbel | Fru Bohlin

Addera både karaktär och förvaring till hemmet med en inbyggd bokhylla

Har du också en vägg som känns kal och tråkig eller ett utrymme i hemmet som du vill använda på ett bättre sätt? Satsa då på en inbyggd bokhylla! En platsbyggd möbel är ett perfekt sätt att utnyttja hela utrymmet i ett rum och samtidigt skapa en unik och personlig känsla till hemmet. Och oavsett om du satsar på en hög och bred eller låg och smal bokhylla kommer den att ge plats åt mängder av böcker, prydnader och andra småsaker som du inte vet var du ska göra av men inte heller vill gömma undan. Är du också sugen på en inbyggd bokhylla följer här några tips på hur din bokhylla kan utformas, var du kan hämta inspiration och vem du ska kontakta för att bygga en inbyggd bokhylla. Trevlig läsning!

Inspireras av andra när du ska bygga en platsbyggd bokhylla

Platsbyggd inredning har kommit att bli otroligt populärt den senaste tiden och syns i både hem och på arbetsplatser runt om i Sverige. Är även du sugen på att bygga en bokhylla finns mängder av inspiration att hämta på alltifrån Instagramkonton och inredningssajter till fysiska byråer och inredningsbutiker. Surfa därför runt i lugn och ro innan du börjar att bygga en platsbyggd bokhylla för att verkligen komma fram till vilken stil du är ute efter. Vissa gillar en klassisk och symmetrisk design med lika stora kvadrater, medan andra vill att hyllplanen och väggarna ska vara placerade i olika höjder och bredder för att skapa liv i sin bokhylla. Hämta inspiration från personer som har en stil och ett hem som liknar ditt för att lättare kunna se om den typen av möbel skulle kunna passa in i just ditt vardagsrum, kök eller var du än väljer att placera den.

Vem ska man kontakta för att bygga en platsbyggd bokhylla?

Så, hur ska du då gå tillväga när du väl har bestämt dig för en inbyggd bokhylla? Ett tips är att kontakta en inredningsbyrå för att få professionell hjälp att ta fram en design på en inbyggd bokhylla som matchar dina önskemål och som också kan hjälpa dig att komma i kontakt med rätt typ av hantverkare. En inredningsdesigner kan hjälpa dig med detaljer om hur tjock eller smal din bokhylla bör vara för att passa in i rummet, vilken färg som skulle kunna passa och vilken stil som skulle passa bra in med resten av hemmet, men har också kontakt med duktiga snickare och andra hantverkare. På så sätt behöver du själv inte ansvara för att ta in rätt person för rätt uppdrag, utan kan överlåta hela projektet till byrån. Vips så är ditt hem förgyllt med en snygg platsbyggd bokhylla till ett bra pris som kommer addera både charm och smart förvaring till hemmet!