Anlita en inredningsdesigner för din garderobsinredning

Med en välplanerad garderob är det lättare att hålla ordning men det skapar också en bättre överblick över vilka plagg du äger. Oavsett om du planerar att renovera ditt sovrum eller om du vill skapa bättre förvaringsmöjligheter i hallen finns det snygga och praktiska alternativ på garderobsinredning.

 

Genom att anlita en inredningsbyrå kan du få hjälp att få tips kring hur du på bästa sätt optimerar förvaringen och får dessutom hjälp att montera din garderob. För den som vill ha unik lösning till sitt hem finns det möjlighet att, i samråd med inredningsdesigner, skräddarsy platsbyggda garderobslösningar.

 

Det finns flera typer av inredningar som passar olika bra för olika rum. För hallen kan det till exempel passa bra med praktiska skjutdörrsgarderober med en inredning som har plats för jackor, skor och tillbehör som mössor och vantar. Därför behöver den vara utrustad med både hängare, hyllor och lådor.

 

Smarta skohyllor med vinkling gör att du enkelt håller reda på dina skor samtidigt som de får en längre livslängd än om de ligger huller om buller på varandra. Sovrumsgarderoben får gärna ha ett dekorativt utseende för att ge rummet känsla och karaktär. Eller kanske vill du ha en lyxig walk in closet? Även här är det viktigt med smart inredning med utrymme att hänga upp skjortor, ge plats åt byxor och förvara dina väskor.

Sätt upp krav för hur du vill att din garderobsinredning ska vara

Innan du köper en ny garderob med ny, snygg garderobsinredning är det viktigt att sätta dig ner och planera och sätta upp de krav du har på din förvaring. Antingen gör du detta själv, men med hjälp av en inredningsarkitekt kommer du få nyttiga råd och tips som du kanske annars inte tänkt på. De är experter på smarta och snygga lösningar för när du ska renovera ditt sovrum, skapa smart förvaring i ditt kök eller är ute efter att piffa till din hall med ny dekoration och förvaring. De vet hur du skapar den optimala förvaringen för ditt utrymme.

 

Ska garderoben främst förvara saker som du inte använder särskilt ofta eller vill du effektivisera inredningen i din nuvarande garderob? Oavsett vad du är ute efter och vilka krav du ställer finns det hjälp att få. Nedan kommer några tips som du kan ha i åtanke när du ska planera den nya garderobsinredningen.

 

  • Börja med att ta mått på det utrymme du har att jobba med. Djup, längd och höjd är viktigt för att veta vilka alternativ som finns tillgängliga för dig.
  • Tänk också ut vad du planerar att fylla garderoben med. Vill du att innehållet ska synas eller är det något som du vill gömma undan? Vilka förvaringsmöjligheter kräver innehållet? Alla dessa frågor är viktiga att ställa innan du väljer garderob.
  • Välj garderob efter din stil. Det finns modeller på inbyggda garderober med skjutdörrar som knappt syns och iögonfallande garderober som kan spela huvudrollen i rummet. Du väljer vilken stil du är ute efter.

På vilka sätt en inredningsdesigner kan hjälpa dig att renovera ditt sovrum

En inredningsdesigner jobbar med att göra hem så vackra, smarta och intressanta som möjligt. De vet helt enkelt vad de håller på med när det kommer till förvaring och garderobslösningar. Fru Bohlin är en inredningsbyrå som arbetar med inredning och projektering i alla dess skeden. De erbjuder en helhetslösning där de levererar alla moment från mätning och ritning till färdigställande. På så sätt kan du få hjälp att skräddarsy din drömgarderob och optimera just din yta med effektiv garderobsinredning.

 

Att dessutom lyckas med att göra garderoben till något vackert genom att kombinera skräddarsydd och platsbyggd design med praktisk funktionalitet kan vara svårt, och då finns de där för att hjälpa dig. Oavsett om du är ute efter en lyxig walk in closet till sovrummet, en liten garderob till ditt badrum eller vill skapa smarta förvaringsmöjligheter någon annanstans i hemmet så kommer ni tillsammans kunna planera något som är både praktiskt och vackert att titta på.