Halldekoration – för ett inbjudande första intryck

En hall behöver inte nödvändigtvis bara vara en transportsträcka, eller en väg in. Det kan också vara ett rum med egen identitet och med spännande inredning som ger ett gott första intryck.

Det är egentligen underligt att inte fler lägger mer tid på halldekoration för hus eller lägenhet, med tanke på att hallen ju faktiskt är det första rum man möter i ett hem. Istället nöjer sig många med en rörig hatthylla och några överbelamrade krokar.

Men så behöver det inte vara. Det finns många olika sätt att inreda en hall på både praktiska och snygga sätt. Här nedan följer några tips:

Färgval

Hur ska man tänka när det kommer till färgen i hallen? För det första är det bra att välja en färg som är lite blank. Sådan färg är lättare att hålla ren, vilket är en fördel i ett rum där man hanterar smutsiga ytterplagg. Ett annat alternativ är att välja en mörkare nyans, eller en tapet. En fondvägg kan också fungera som inbjudande halldekoration i Stockholm.

Förvaring

Att leva i ett land med kraftigt varierande årstider skapar ett stort behov av olika ytterplagg. När man renoverar hallen är det därför väl värt att fundera lite extra på förvaring och lösningar som klarar av att svälja alla de där plaggen. För en familj med små barn är detta extra viktigt.

Compact living

Det räcker inte alltid med att bara ta hänsyn till familjens behov. Inredningen bör också anpassas efter rummets storlek. Om man har ont om plats är compact living-lösningar ofta ett bra alternativ. En sittbänk kan till exempel även nyttjas som förvaring för skor eller accessoarer.

Det finns många möjligheter att inreda och dekorera en hall så att den både fungerar praktiskt och estetiskt. Du som vill ha hjälp med detta kan kontakta Fru Bohlin. De är en inredningsbyrå med tjänster inom bland annat färgsättning, interiör, halldekoration, gardiner och andra typer av textil.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Fru Bohlin.”