Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Inredningstrender 2022

Den neutrala inredningstrenden med den jordnära färgskalan, olika träslag och det enkla formspråket kommer finnas med oss även under 2022. Vi fortsätter att sträva efter balans och harmoni i hemmet, det är här vi återhämtar oss och samlar kraft. Vårt fokus kommer fortsätta vara att inreda hållbart , personligt och med långsiktiga materialval. Vi välkomnar hantverk och kommer få ser mer lappteknik i både plädar, quiltade täcken, kuddar och överkast i våra hem.

Vi kommer fortsätta se runda och böljande former i våra möbler som blandas med mer transparent inredning , tex belysning och vaser i klarglas. Speglar kommer fortsätta att vara en inredningsdetalj vi ser mycket utav 2022 främst i böljande och geometriska former. 80-talet är tillbaka med pigga accenter som vi kommer se främst i inredningsdetaljer och porslin.

Färgtrenderna för 2022

 • Under 2022 går vi mot klarare och uppiggande kulörer igen som kombineras med dämpade och neutrala kulörer. Samtidigt fortsätter enhetliga och monokroma färgsättningar fortsätta finnas i vår inredning, gärna med olika glans på färgen för att skapa dynanik i rummet. Vi fortsätter att våga mer färg på annat än bara väggarna och börjar även måla taken och snickerier i en kulör. En ny kulörskala som vi kommer se mer utav under 2022 är de lila tonerna, från dämpad lavendellila till mörkare plommonlila. Det är en ovanlig färgskala för oss i Skandinavien som är jättefin tillsammans med t ex salviagrön eller varma bruna nyanser.
 • Under 2022 kommer 80-talets färgpalett få en större plats och vi vågar på oss färgklickar från denna tid i t ex neon som blandas med krämiga och neutrala färger.
 • Blått i alla nyanser- en trygg färg som vi skandinavier tycker mycket om. Kommer synas i allt från möbler till dekorationer.
 • Mintgrönt och andra gröna som tar oss till naturen och ger oss balans i inredningen.
 • Dämpade sandfärger fortsätter dominera under 2022 men i en färgkombination med brända toner av orange och rött. Kulörena är mer djupa och eldiga och vi kommer se detta i tex inredningsdetaljer så som textilier och vaser.

 

Vi kan hjälpa dig sköta hela processen

Vi hjälper dig med hela ditt inredningsprojekt. Våra inredningsarkitekter och projektledare tar ditt projekt från idé till färdigt resultat och våra leveranser är anpassade efter ditt unika behov men består ofta av ritningar, designkoncept, inredningsförslag och projektledning – delar som tillsammans tar ditt hem till en helt ny nivå.

Anlita en inredningsarkitekt

När du har anlitat vår inredningsarkitekt och landat i ett inredningskoncept som du är nöjd med så har du valet att lämna över utförandet till oss. Vi kan då sköta hela processen med inköp, renovering och all kontakt och koordinering med hantverkare och leverantörer. Vi håller oss väl uppdaterade inom inredningstrender, design och samarbetar med leverantörer som är väletablerade på marknaden.

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.