Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Funderar du på hur du ska inreda ditt kök?

Vi kan kök! Vi har planerat och renoverat ett stort antal kök och inget är det andra likt.

Ett kök är personligt och ska hålla i många år. Det är viktigt att planera ordentligt och tänka igenom sina behov och önskemål samt fundera på hur man kommer att använda sitt kök. Kanske vill du ha ett större kök, eller så vill du flytta köket så att det hamnar intill vardagsrummet. Kanske drömmer du om en köksö?

I ett köksprojekt tar vi hänsyn till dig, till dina behov, din stil, din budget, bostadens förutsättningar och omkringliggande ytor. Vi hjälper dig fram till ditt drömkök!

Vad ingår i ett köksförslag?

Vi tar fram ett komplett förslag som innefattar samtliga ytor i ditt kök. På vårt uppstartsmöte hos dig diskuterar vi behov, önskemål, stil och budget, vi tar alla nödvändiga mått och tittar såklart på omkringliggande ytor.

När vi är klara med vårt förslag bjuds du in till presentation på vårt kontor. Under presentationen går vi igenom ritningar och visar materialprover av kökssnickerier, stänkskydd, beslag och bänkskiva. Vi visar vilka vitvaror vi har valt och samt färgsättningsförslag och förslag av möbler, lampor och gardiner om det ingår i ditt projekt. Vi tar fram ritningar såsom planritning och elevationsritningar och om du önskar 3D ritningar.

De produkter vi föreslår ritas in på ritningen med sina korrekta mått och med rätt utseende. Det hjälper dig att visualisera hur ditt nya kök kommer att upplevas när det är klart.

Om du valt projektering tar vi fram en detaljerad rumsbeskrivning, sammanställer allt material och produkter samt ser till att du får en byggoffert på renoveringen av ditt projekt.

Vi arbetar med ett flertal byggföretag som vi har ett nära samarbete med och om du önskar projektleder vi din renovering, tar hand om inköp, leveransplanering samt ser till att renoveringen görs enligt våra handlingar och blir klart i rätt tid.

Hur går det till?

Ett offertmöte sker på vårt kontor. Då pratar vi igenom det du önskar hjälp med och utifrån den informationen tar vi fram en offert på vårt inredningsarbete.
Ett uppstartmöte bokas därefter hos dig och då sker djupintervju och uppmätning. När vi har tagit fram vårt förslag ses vi på vårt kontor för en presentation då du får ta del av vårt förslag och ritningar.
Efter inredningsarbetet kan du välja att gå vidare till nästa fas som kallas projektering.
I projektering ingår framtagning av rumsbeskrivning, sammanställning av alla produkter och tjänster samt framtagning av en byggoffert och även en offert på vår projektledning.

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.