Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Inspiration, idéer och tips vid köksrenovering

Är ditt kök i behov av renovering? Kanske har du precis flyttat in och vill ge det din egen touch eller så har du bott i din bostad länge, men har varken haft energi eller pengar att göra om? Köket är en viktig plats för både matlagning, bakning och umgänge och en renovering kan därför ge hela hemmet ett lyft. Ibland räcker det med att byta färg på köksskåpen eller byta ut kakelplattorna ovanför diskbänken, medan det i andra fall behövs en total ombyggnation.

Planerar du för en köksrenovering och behöver inspiration kommer här några tips och råd på hur du kan tänka för att få ett så bra slutresultat som möjligt. Förhoppningsvis kommer de att hjälpa dig skapa ett kök som du kommer trivas i och ha glädje åt i många år framöver.

Ta kontakt med en inredningsarkitekt

Att renovera ett kök är kostsamt och det är många val som behöver göras.
Först och främst bör du fundera över vad du vill göra med ditt kök. Vill du behålla planeringen som den är eller skulle du hellre vilja göra en större förändring? Kanske drömmer du om en köksö eller dubbla diskmaskiner? Kanske vill du öppna upp mellan kök och vardagsrum?

Därefter är det viktigt att tänka igenom designen ordentligt. Vilken färg ska köksluckorna ha? Vilken bänkskiva passar till och hur ska du göra med väggar och golv?
Det är viktigt att tänka in de omkringliggande ytorna så att ditt kök passar fint in i din bostad. Det skall kännas genomtänkt.
Glöm inte att planera köket väl, tänk in detaljer och funktioner.
Tänk också på att redan i detta läge bestämma vart matplatsen skall placeras och gärna även vilken matgrupp som skall få plats.

Det kan vara en bra idé att ta kontakt med en inredningsarktiekt som kan hjäpa dig i alla dina val kring din köksplanering. De tillhandahåller även ritningar som ger en tydlig visualisering av ditt nya kök.
En del inredningsbyråer tillhandahåller projektledning vilket innebär att de tar hand om alla inköp, all mängdberäkning och håller ihop renoveringen tillsammans med de hantverkare som behövs.

Bestäm dig för vilken stil du önskar

Lantligt eller modernt? Innan du bestämmer dig för att hitta ett företag som erbjuder köksrenovering i Stockholm gäller det att du bestämmer dig för vilken stil du är ute efter. Självklart kommer inredaren kunna hjälpa dig med detta, men det är alltid bra att ha en vision.

Hitta företag för köksrenovering i Stockholm efter din budget

Ta hjälp av ett företag som kan hjälpa dig med köksrenovering i Stockholm till fast pris idag och som erbjude rinredningsarkitekter med rätt kunskap och erfarenhet. Du har aldrig varit närmare ditt drömkök!

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.