Ge bort en start till drömhemmet!
Beställ presentkort

Vi är din fullservicebyrå inom inredning

Hos oss finns inredningsarkitekter och projektledare som tar idén hela vägen till färdigt resultat. Våra förslag är anpassade efter varje kunds unika behov och består ofta av ritningar, designkoncept, inredningsförslag och projektledning, delar som tillsammans tar våra kunders hem till en helt ny nivå.

Helhetslösningar

Vi arbetar med inredning och projektering i alla dess skeden. Hos oss kan du få hjälp med helhetslösningar där vi levererar alla moment från ritning till resultat. Vi erbjuder även skräddarsydda rådgivningar och workshops.

Ett team med många olika kunskaper

Vårt team består av inredningsarkitekter och projektledare som tillsammans med ett nätverk av hantverkare inreder och renoverar miljöer där inget projekt är det andra likt. Vi drivs av att överträffa våra kunders förväntningar och för oss är det allra viktigast att varje kund känner sig unik, får den fokus och hjälp som förväntas samt att resultatet av projektet blir över förväntan! En nöjd kund är bästa resultatet och vi har lyckats med ett gott arbete när en kund återvänder till oss för att få mer hjälp.

Fakta om Fru Bohlin

Anna Broström

Anna Broström

Grundare - Säljare

Ulrika Karlgren

Ulrika Karlgren

Grundare & Teamleader

Liselott Svensson

Liselott Svensson

Inredningsarkitekt

Jessica Kjellström

Jessica Kjellström

Inredningsarkitekt

Miou Fröberg

Miou Fröberg

Teamleader projektledare

Sofi Larsson

Sofi Larsson

Projektledare

Lina Winge

Lina Winge

Projektledare & säljare

Annika Rosell

Annika Rosell

Marknadsassistent

Kontakta oss!

Kontakt