Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Vi är din fullservicebyrå inom inredning

Hos oss kan du få hjälp av erfarna inredningsarkitekter och projektledare som tar ditt projekt från idé hela vägen till färdigt resultat. Våra förslag utgår från varje kunds unika behov och består ofta av ritningar, designkoncept, inredningsförslag och projektledning. Tillsammans tar det våra kunders hem till en helt ny nivå.

Helhetslösningar

Vi arbetar med inredning och projektering i alla dess skeden. Hos oss kan du få hjälp med helhetslösningar där vi levererar alla moment från ritning till resultat. Vi erbjuder även skräddarsydda rådgivningar och konsultationer.

Allt är möjligt!

Inget uppdrag är omöjligt för oss. Prata med oss så hittar vi en gemensam väg fram till ett lyckat projekt!

Vi tar oss an kluriga planlösningar, platsbyggda kökslösningar, fantasifulla barnrum och härligt lyxiga masterbedrooms. Vi sätter färg i dina rum och hjälper dig att våga lite mer när det kommer till val av material. Vi finns med som stöd i tillvalsprocessen inför bygget av ditt drömhem, tar fram skräddarsydda gardinlösningar och designar din efterlängtade walkincloset. Vi skapar nya badrum, flyttar kök och inreder hemmakontor. Vi hjälper dig att planera din utemiljö så som poolområde, poolhus, pergolor och uterum och är skickliga på platsbyggda förvaringslösningar. Vi kan med andra ord hjälpa dig med det mesta som har med ditt hem att göra!

Dessutom hjälper vi dig med upphandling, projektledning och alla inköp. Du kan luta dig tillbaka medan vi håller i taktpinnen och ser till att projektet löper på exakt efter plan.

Anna Broström

Anna Broström

Grundare - VD - Försäljning

Grundare och inredningsarkitekt Ulrika

Ulrika Karlgren

Grundare - Inredningsarkitekt

Liselott Svensson

Liselott Svensson

Inredningsarkitekt

projektledare på Fru Bohlin

Sofi Larsson

Projektledare

inredningsarkitekt på Fru Bohlin

Julia Enderborg

Inredningsarkitekt

Charlotta Hülphers

Charlotta Hülphers

Projektledare

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.