Vi är din fullservicebyrå inom inredning

Hos oss finns inredningsarkitekter och projektledare som tar idén hela vägen till färdigt resultat. Våra förslag är anpassade efter varje kunds unika behov och består ofta av ritningar, designkoncept, inredningsförslag och projektledning, delar som tillsammans tar våra kunders hem till en helt ny nivå.

Helhetslösningar

Vi arbetar med inredning och projektering i alla dess skeden. Hos oss kan du få hjälp med helhetslösningar där vi levererar alla moment från ritning till resultat. Vi erbjuder även skräddarsydda rådgivningar och workshops.

Ett team med många olika kunskaper

Vårt team består av inredningsarkitekter och projektledare som tillsammans med ett nätverk av hantverkare inreder och renoverar miljöer där inget projekt är det andra likt. Vi drivs av att överträffa våra kunders förväntningar och för oss är det allra viktigast att varje kund känner sig unik, får den fokus och hjälp som förväntas samt att resultatet av projektet blir över förväntan! En nöjd kund är bästa resultatet och vi har lyckats med ett gott arbete när en kund återvänder till oss för att få mer hjälp.

Fakta om Fru Bohlin

 

Anna Broström

Anna Broström

Ulrika Karlgren

Ulrika Karlgren

Liselott Svensson

Liselott Svensson

Jessica Kjellström

Jessica Kjellström

Niina Björkman

Niina Björkman

Miou Fröberg

Miou Fröberg

Sofi Larsson

Sofi Larsson

Kontakta oss!

    Jag är intresserad av:
    Kontakta oss för att boka ett digitalt offertmöte!