Inredning i din hall | Fru Bohlin

Satsa på ny inredning i din hall för ett välkomnande intryck

Finns det ett rum som du ska lägga lite extra krut på för att skapa en ombonad och härlig atmosfär så är det hallen. Det är trots allt där du välkomnar dina gäster och det rum där de skapar sig sitt första intryck av ditt hem. Det är dock inte alltid det lättaste då det är just hallen som ska rymma alla skor, jackor, väskor och halsdukar och kan därmed lätt bli rätt stökig. Fortsätt därför att läsa för att få några användbara och smarta inredningstips för att din hall ska ge ett bra första intryck på dina gäster, och vad som kan vara bra att tänka på vid inredning av en mindre hall för att den ska kännas lite större. Lycka till!

Smart förvaring är A och O hos barnfamiljen

Se till att varken du eller dina besökare snubblar över skor eller paraplyer så fort de kliver innanför dörren genom att välja inredning för din hall med smart förvaring. För att skapa ett behagligt och välkomnande intryck gäller det nämligen att enkelt kunna stuva undan allt som behöver rymmas i en hall i exempelvis skåp, byråer och korgar. Det är särskilt viktigt med förvaring och praktisk inredning i en hall hos en barnfamilj då det oftast är mängder av vantar, mössor, overaller, stövlar och jackor som snabbt ska kunna hängas undan utan att skapa ett rörigt och oorganiserat uttryck. Märk gärna upp de olika lådorna, korgarna och skåpen med barnens namn för att slippa spendera en kvart varje morgon på att hitta rätt mössa till rätt barn. Allt som hjälper dig att spara tid och att skapa ett mer städat utseende är helt enkelt värt att investera i!

Tips för att inreda en liten hall

Om hemmets entré är liten och trång är det viktigt att välja förvaringslösningar och inredning till din hall som inte tar upp någon onödig plats, men som samtidigt hjälper till att svälja så mycket prylar och plagg som möjligt. Satsa gärna på platsbyggda garderober med spegeldörrar för gott om förvaring samtidigt som speglarna hjälper till att förstora rummet och sätt upp hyllor med korgar så att du enkelt kan gömma undan mössor, vantar och halsdukar. I korgarna på hyllplanen högst upp kan du förvara de prylar som du inte använder för tillfället och sedan bara byta plats med de under allteftersom säsongerna växlar.

Kontakta en inredningsdesigner för hallinredning och inspiration

Oavsett om du behöver hjälp med inredning av en hall anpassad för en barnfamilj eller om du vill inreda en liten hall med smarta och snygga lösningar kommer en professionell inredningsdesigner kunna vägleda dig genom hela processen. Kika runt online för tips om hallinredning och inspiration samt för att hitta en inredningsbyrå nära dig som kan hjälpa dig att göra iordning din nya drömhall!