Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Skrivbord för kontor

Marknaden erbjuder ett enormt utbud av skrivbord i olika storlekar, modeller, material och med olika funktion. Länge har höj- och sänkbara skrivbord varit populära. Idag, när kontoren har blivit mer hybrida har de blivit ännu mer poppis då man enkelt anpassar arbetsplatsen som passar för flera olika anställda. Men även för att variera mellan att sitta och stå upp under en arbetsdag.

Funktion skrivbord

Det finns flera olika modeller och funktioner för skrivbord. Det finns skrivbord som har avlastningshylla, lådor, snygga lösningar för elkablar. Många skrivbord har laddstationer inbyggda och skåp undertill som genom en knapptryckning förvandlas till ett praktiskt skrivbord. En del skrivbord har inbyggda hurtsar, andra har snygga hyllor och du hittar även skrivbord som är delbara. Fundera vad som passar er bäst.

Design skrivbord

Skrivbord ska givetvis fylla sin funktion och vara tillräckligt stora och som sagt, helst höj- och sänkbara.

Men, glöm inte bort utseendet!

Spontant kanske man tänker att vitt blir enklast och håller längst. Så kan det vara men varför inte välja en bordsskiva som har samma mörka material som övrig inredning som förvaring, soffbord, matgrupper osv. Kontoret kommer att kännas mer genomtänkt helt enkelt.

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.