Renovera Badrum | Frubohlin

Sugen på att renovera ditt badrum? Nedan följer några bra saker att tänka på!

Har du precis flyttat in i ett hus eller lägenhet med ett badrum som inte riktigt faller dig i smaken? Eller har du kanske tröttnat på att se samma gamla kakel du tittat på i 10 år? Då kan det vara dags att renovera ditt badrum! Det är dock lättare sagt än gjort då det finns en mängd saker att tänka på. Dessutom kan det vara onödigt kostsamt om du inte planerar rätt. Nedan följer därför några bra saker att fundera över för att göra processen så smidig som möjligt.

Hur ser ditt behov av badrumsrenovering egentligen ut?

Till att börja med är det viktigt att se över det befintliga badrummet. Är det för litet? Då kanske det kan finnas en möjlighet att göra det mer rymligt genom att ta yta i från ett intilliggande rum?
Finns det något du saknar i ditt badrum? Kanske har du ett badkar men önskar en dusch? Eller både och?
Har du en dröm om en härlig bastu eller en ångdusch? Saknar du bra förvaring i badrummet eller vill du ha dubbla tvättställ?
Att renovera ett badrum kan helt enkelt se otroligt olika ut och det viktiga här är att ta reda på just dina behov. 

Ett bra tips är att ta hjälp av en inredningsbyrå för att ta fram en detaljerad plan inför din badrumsrenovering. De kan hjälpa dig att komma med tips och idéer om hur du kan förverkliga dina drömmar. Ett rum kan till exempel få ett helt nytt utseende genom att ändra på planlösningen, något som du själv kan ha svårt att se om du bott i huset länge. Inredningsdesigners och -arkitekter är experter på att se ett rums möjligheter och de kommer kunna ta fram en plan efter just dina önskemål och din budget. Be om tips från bekanta eller kika runt online för att hitta bra inredningsbyråer som erbjuder badrumsinredningshjälp i Stockholm.

Vilken kostnad gäller för att renovera ett badrum?

Vilken kostnad som gäller för att renovera ett badrum är svårt att svara på. Det beror bland annat på hur stort det är, vilket material du väljer, om du vill flytta på placeringar av dusch, wc och tvättställ, det beror även på om du önskar inbyggnadsblandare och dolda rör.

Även här är det alltså bra att ta hjälp av en professionell inredningsbyrå då de hjälper dig hela vägen från idé till färdigt resultat. De ser över varje liten del av badrummet för att ge dig en så exakt bild av ditt nya badrum   som möjligt och kommer även ta fram prover på kakel och klinker och förslag av inredning, blandare, handdukstork och allt annat som ingår i ett badrum.

Hitta en inredningsbyrå för att renovera ditt badrum i Stockholm

För att hitta en välrenommerad inredningsbyrå som kan hjälpa dig med dig badrumsrenovering i Stockholm till ett bra pris kan det vara bra att både prata med bekanta och göra egen research online. Det kommer ge dig en bra bild av hur de arbetar och om de kan hjälpa dig att renovera ditt badrum så att det blir såsom du önskar och förväntar dig. Lycka till!