Tips för dig som planerar att inreda barnrum

För småbarnsföräldrar är tiden dyrbar, och efter ett tag blir det viktigare att lära sig prioritera. Ni vet hur det är. Alla de där projekten som man drömmer om att genomföra; bygga altan, tapetsera om, sy gardiner och inreda barnrum så att även de små blir nöjda. Visst låter det kul. Det är bara det att alla de här till synes små projekten i själva verket är ganska omfattande och kräver tid och energi att genomföra. Som förälder har man dock varken tid eller energi i överflöd.

 

En inredningsbyrå är då ett smidigare sätt att komma vidare med projekt som kräver samordning och engagemang. Ett sådant företag erbjuder projektledning av både större och mindre renoveringsinsatser, nyinredning och planlösning. Perfekt när du till exempel behöver stöttning för att komma vidare med barnens rum.

Så, ägna sommarens ledighet åt att vila upp dig. Dröm och planera om höstens renoveringsprojekt och ta fram ett första underlag att lämna över till inredningsföretaget du valt att samarbeta med. Behöver du inspiration för att komma igång så hittar du fler tips på charmiga och personliga inslag i barnrummet här nedanför:

Färg och mönster

Det härliga med barn är att de är mer designmässigt ohämmade än vuxna. De uppskattar färg, galna färgkombinationer och mönster och därför är det såklart viktigt att låta färgen ta plats i deras rum. Om du verkligen inte vill låta måla hela väggar eller fonder så kan färgstarka tavlor, posters eller livfulla textilier vara ett alternativ.

Retro och återvinning

Återanvändning och miljö är av stor betydelse för hela mänskligheten, men kanske framförallt för våra barn. Visa på värdet av återvinning genom att använda gamla möbler i deras rum. Bara genom enkel slipning, lackering eller ommålning bli de som nya igen. Byråer, spjälsängar, vaggor eller hyllor är bara några exempel på retromöbler som ger barnrummet unik karaktär och som dessutom gynnar miljön.

Stickers och schabloner

Schabloner är ett roligt och enkelt sätt att detaljmåla väggarna i barnens rum och som kan varieras på många olika sätt. Numera är det också så trendigt att det finns ett stort utbud av schabloner att välja på, alltifrån fjärilar, clowner, djur, blommor och sport – välj och vraka!

Ni som har barn vet att det inte finns särskilt mycket tid till övers för renoveringsinsatser i hemmet – varken större eller mindre. Men, ingen anledning till oro. I höst finns det ändå många möjligheter till lyckade och genomförda projekt, allt tack vare en inredningsbyrå som Fru Bohlin. De erbjuder professionell hjälp med att inreda små barnrum, färgsättning eller annan typ av projektledning.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Fru Bohlin.”