Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Inreda barnrum

Att inreda vackert och samtidigt optimera ytan i hemmet är inte alltid helt lätt, särskilt inte i hemmets allra minsta rum. Är du i färd med att planera för hur du ska inreda ett barnrum som kanske inte har förutsättningarna för stora lekytor och obegränsat förvaringsutrymme kommer här några bra tips på hur du ändå kan göra rummet mysigt och bra planerat. Tycker du att det är svårt att genomföra på egen hand kan du dessutom ta hjälp av en professionell inredningsbyrå för att optimera barnrummet ytterligare.

Att inreda ett litet barnrum anpassat för två

Om det är två små krabater som ska få plats att leka och sova i rummet gäller det att tänka till lite extra. Börja med att fundera på hur du kan placera de stora möblerna på bästa sätt. När det kommer till sängar kan du till exempel satsa på lekfulla våningssängar som blir en del av inredningen. Det finns till exempel de modeller som är utformade som piratskepp eller träkojor och kommer såklart älskas av de små. Ett tips är då att bädda om nederslafen till en soffa med massor av kuddar dagtid så att den kan utnyttjas för både lek och mysiga lässtunder. Eller varför inte platsbyggd två loftsängar och ställa varsitt skrivbord i utrymmet nedanför? På så sätt sparar ni plats och skapar samtidigt en perfekt plats för pyssel och skolarbeten. Att inreda ett litet barnrum för två kräver alltså lite extra planering och smarta lösningar!

Inspiration för inredning i barnrum

Ett bra sätt att få tips och idéer kring att inreda ett litet barnrum är att titta på hur andra i samma situation har gått tillväga. Bläddra runt bland olika bilder online eller spana in inspirationskonton på Instagram för att få inspiration till lösningar som du inte ens visste var möjliga. När det väl är dags att börja renovera eller inreda ett litet barnrum kan du höra av dig till en professionell inredare som kan hjälpa dig vidare med planeringen och allt det praktiska. De är experter på att optimera inredningen efter rummets förutsättningar – perfekt när du ska inreda ett litet barnrum!

Smart förvaring i små barnrum

Det viktiga när det kommer till att inreda små barnrum är att göra det lekfullt, inbjudande och mysigt, samtidigt som du inte får glömma bort förvaringsmöjligheterna. För att rummet ska kännas så där mysigt och inbjudande som du önskar gäller det att kunna plocka undan leksaker och kläder från golvet när dagen är slut. Satsa gärna på platsbyggda bokhyllor och byråer för att utnyttja utrymmet optimalt och placera förvaringslådor på hyllor högt upp för att få bort så mycket som möjligt från golvet. Ta gärna hjälp av en välrenommerad byrå för att få hjälp med inredning av ditt barnrum och även få inspiration kring vilka möjligheter rummet faktiskt har, trots dess lilla storlek. Hitta en inredningsbyrå nära dig idag och låt dem hjälpa dig att inreda och skapa smart förvaring i hemmets små barnrum!

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.