Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Företagsinredning – Kompletta inredningskoncept

Från idé till färdigt resultat

Vi hjälper er att förändra er arbetsplats. Ta hjälp av oss för en smidig och professionell förändring av er arbetsplats. Vi är med er genom hela processen, från planritningar, möbleringsplan, designkoncept till de allra minsta inredningsdetaljerna samt såklart genomförandet av projektet såsom renovering, montering och iordningsställande.

Projektledning

Fru Bohlins projektledare håller i trådarna genom hela ert projekt. Vi har tar hand om all logistik, ser till att leveranser sker när de ska, håller i all kontakt med hantverkare samt ser till att tidsplan och budget följs. Ni kan koncentrera er helt på er egen verksamhet medan vi ser till att projektet rullar på som det ska.

Företagsinredning

 

Anpassad design

Våra inredningsarkitekter tar fram ett förslag helt och hållet anpassat till er arbetsplats och ritar in handplockade möbler och andra inredningsdetaljer.

Komplett förslag

Vi tar fram detaljerade möbleringsförslag och föreslår på ett funktionellt och estetiskt sätt hur ytorna skall användas. Fru Bohlin är återförsäljare för de möbler vi föreskriver tillsammans med både lösningar för ljussättning, ljudabsorbering och solavskärmning.

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.