Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Konsultation – Ett möte som ger dig mycket!

En konsultation med en av våra inredningsarkitekter är ett inspirationsmöte som passar dig som vill inreda själv, men som först vill bolla idéer och få professionell rådgivning. Du kan till exempel få tips kring möblering, materialval inför en kommande badrums- eller köksrenovering eller diskutera kring eventuell planlösningsändring. Många gånger räcker det långt med en konsultation och andra gånger är det en god start inför ett större inrednings- eller renoveringsprojekt, för att få hjälp att konkretisera behoven kring förändringarna som ska göras.

När passar en konsultation?

Vår populära tjänst Konsultation passar dig som vill ha ett bollplank om inredningen i ditt hem. Vi kan tillsammans diskutera och föreslå typer av möbler, mattor, en stil eller hur du kan tänka kring hängning av armaturer, gardiner eller konst. Kanske har du en massa idéer själv kring ditt inredningsprojekt men behöver bolla med en expert innan du sätter igång?
Då passar en konsultation

Hur går det till?

 • Konsultation hos Fru Bohlin

Du tar med ritning och bilder och träffar en av våra inredningsarkitekter i vårt showroom.
Under en timme diskuterar ni olika stilar, placeringar, material, planlösning, möblering. Efter vårt möte har du en bra plan för dina val.
Tjänsten är en muntlig konsultation där du själv tar anteckningar.

 • Konsultation hos dig

Konsultationen sker på plats hemma hos dig där under en timme du tillsammans med en av våra inredningsarkitekter bollar idéer kring material, möblering, gruppering, rumsplanering, färgsättning osv.
Tjänsten är en muntlig konsultation där du själv tar anteckningar

Räcker inte en konsultation?

Oftast räcker en konsultation för att du själv därefter ska kunna ta ditt inredningsprojekt vidare eller så går det utmärkt att lägga till några timmar om du vill att inredningsarkitekten tar fram tex gardiner, möbler eller annan inredning.

Önskar du däremot hjälp med ritningar och konkreta material- och produktförslag rekommenderar vi att du väljer tjänsten inredningskoncept.

Vad kostar en konsultation?

3500 sek (+resekostnad utanför Stockholms tullar)

Timmar:
1600 sek per timme. (+ restid utanför Stockholms tullar)

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.