Varför Fru Bohlin?

4 anledningar varför ni ska välja att arbeta med Fru Bohlin?

TIDSBESPARING

Vi tar fram förslag av produkter, material och lösningar. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap av marknaden. Det första vi gör när vi inleder ett projekt är att noga gå igenom alla dina önskemål, smak och budget samt att vi givetvis tar hänsyn till din befintliga inredning. När vårt arbete är klart bokas en tid för presentation. Då kommer du till ett dukat bord av produkter och material och får ta del av vårt inredningsförslag. Vi ser till att köksluckorna passar ihop med bänkskivan, golvet, stänkskyddet, väggkulörerna och textilerna. Många olika val skall göras och vi hjälper dig fram längs vägen! Du slipper själva åka runt till olika leverantörer för att hitta det du söker.
Du sparar tid!

TYDLIGT

När du anlitar oss till ett projekt tar vi fram en detaljerad rumsbeskrivning. Där kan du in i minsta detalj se vad som skall göras. Detaljer som vilka socklar som skall användas, hur underarbetet vid målning skall göras, vilka strömbrytare som skall installeras eller hur kakelplattorna skall sättas finns noga specificerat. Vi håller i ett byggoffertsmöte och vår rumsbeskrivning och ritningar fungerar som ett vägledande underlag till en byggoffert med fast pris. Rumsbeskrivningen fungerar också som en checklista under och efter er renovering, det är enkelt att stämma av om allt arbete är utfört. Vi tillhandahåller även en produktsammanställning av alla produkter och allt material. Där framgår produkt, artikelnummer, mängd och pris.
Det blir tydligt för dig!

 

ENKELT

Låter du oss projektleda din renovering blir det ett betydligt enklare, tydligare och tryggare projekt. Projektledaren tar fram alla priser och håller i byggmöten med de hantverkare som krävs för just ert projekt. Vi driver renoveringen och ser till att tidsplanen hålls, att material beställs och levereras i tid samt att allt arbete utförs enligt rumsbeskrivningen. Vi sköter kontakten med hantverkare, grannar och bostadsrättsförening. Självklart behöver du som kund involveras om det handlar om större beslut men då kommunicerar du endast med en person: Din projektledare. Vi lovar dig att renoveringen kommer att kännas betydligt tydligare och roligare.
Ditt projekt blir enklare!

 

KVALITET

Vi har redan har gjort urvalet. Vi har ett enormt utbud av leverantörer av allt från kök, badrumsinredning till möbler, textilier, belysning och inredningsdetaljer. Vi tar ett helhetsgrepp och vet var vi kan hitta det vi söker för att åstadkomma ett riktigt bra slutresultat av din inredning. När det gäller nästa steg; din renovering, har vi även där gjort vårt val, vi arbetar sedan flera år med ett flertal samarbetspartners såsom byggföretag, målare, plattsättare, sömmerskor och tapetserare.  Du slipper ringa runt bland olika hantverkare, du slipper boka möten och göra din marknadsundersökning för att därefter välja…Du slipper oroa dig för att det håller vad de lovar.
Vi har valt!

Kontakta Oss – Be om en offert!

    * Obligatoriska fält

    ProdukterProjektledningGardinerBadrumKökPlanlösningFärgsättningGarderobInredningJobba hemifrån

    Fysiskt möteOnline möte

    Genom att skicka detta formulär samtycker jag till att Fru Bohlin AB behandlar mina/våra personuppgifter i enlighet med GDPR samt bolagets integritetspolicy *