Nöjda kunder

Allt enligt avtal. Proffsigt och tillmötesgående när det gäller planering och leverans på tid. Rekommenderar varmt fru Bohlin som samarbetspartner.
Lasse Holm

“Miou är väldigt hjälpsam, proffsigt o snabb. Har fått hjälpt från Fru Bohlin med att sätta upp väggen för att göra ett sovrum till. De sköter allt, jag slapp alla ’hustle’.”
Nongnoot Kirchner

“Tryggt, proffsigt och slutresultatet blev över all förväntan. Allt från kommunikationen kring ritningar, genomförande av hantverkare och projektledning har fungerat utmärkt. Jag kan varmt rekommendera Fru Bohlin för ditt nästa renoveringsprojekt.”

“Fru Bohlin genomförde planering, projektledning och totalrenovering av min lägenhet inklusive omdisponering av ytan ( en tvåa blev en trea). Från första mötet med arkitekten till sista mötet då en spot i hallen trollades fram på kort varsel har samarbetet med fru Bohlin varit ren glädje. Den professionalism och värme jag mött har varit fantastisk. Jag vill lyfta deras förmåga att kommunicera varje steg, meddela goda och mindre goda nyheter och på så sätt få mig att känna mig involverad. Jag flyttade in i en lägenhet där allt var genomarbetat och t o m gardiner och lampor var på plats. Tack för mitt drömhem fru Bohlin!”
Giovanna

LÄS MER

“Mycket proffsigt upplägg från designförslag till genomförande av projektet, vi fick ett helt nytt hus! Kvalitet i minsta detalj, noggrann uppföljning och tidplan som följdes exakt. Vi gjorde om alla ytskikt samt nytt kök. Stort tack till Fru Bohlin och hantverkarna! ”
Billy


“Ett stort tack för en proffsig presentation, med en härlig blandning av lyx, budget, funktion och vackra ting. Trevligt bemötande och lyhördhet för min ursprungliga tanke. Resultatet blev ett förslag som fick mig att tänka utanför boxen och våga pröva något nytt.”

Jeanette

“Vi hade länge gått och funderat på att göra om vårt kök men på grund av lika delar okunskap som tidsbrist kom vi aldrig till skott. Därför bestämde vi oss för att anlita en byrå med helhetslösning och valet föll då på Fru Bohlin. Det var något vi var glada över från dag ett! Kombinationen av väldigt bra idéer, kunskap samt en förmåga att leverera i tid var oslagbar. Kvalitet genomsyrade hela renoveringen, såväl ritningarna, projektledningen och hantverket höll högsta kvalitet. Även ett gott prov på flexibilitet visades när vi ville göra vissa inhandlingar själva.
Ett trevligt och rakt bemötande genom hela processen samt kompetenta hantverkare som höll alla utlovade tider gör att vi inte skulle tveka en sekund att rekommendera Fru Bohlin! ”

Jakob och Therese

“Under hösten var du hemma hos oss och gav råd och tips om hur vi kunde förändra vår något opersonliga lägenhet. Vi lyssnade och tog till oss på de flesta punkterna som du kommenterade på. Idag har vi sålt vår lägenhet med en bra marginal och köparna älskade planlösningen, något som varit problemet när vi försökt sälja tidigare. STORT tack för en mycket bra vägledning och hjälp ”
Sara Malmros

“Vi är supernöjda och glada att vi tog hjälp av Fru Bohlin.
Vi kan varmt rekommendera dom vidare.”
Suzanne

“Så här ett år efter att jag tog hjälp av Fru Bohlin så är jag fortfarande oerhört nöjd med resultatet. Jag blir så glad av att vara i lägenhetens alla rum, men med köket som den allra finaste pärlan. Den hantverkarfirma som jag blev rekommenderad gjorde dessutom ett riktigt kvalitetsarbete. Samarbetet med inredaren Ulrika var utmärkt och utifrån den diskussion vi hade så tog hon fram oerhört fina material, färger och tapeter som passade min stil. Fru Bohlin skötte sedan planeringen och hade hand om alla kontakter med hantverkarna under renoveringen vilket var fantastiskt skönt. Givetvis hade det kunnat uppstå frågor, men allt flöt på och jag behövde inte tänka på det överhuvudtaget. Jag passade dessutom på att vara bortrest under renoveringen och kunde sedan komma hem till en toppfixad lägenhet. Jag kan inget annat göra än att rekommendera Fru Bohlin till dig som vill få hjälp med att inreda din lägenhet.”
Katarina

“Vi är mycket nöjda med valet av Fru Bohlin för projektledning och design då vi totalrenoverade vår stora sekelskifteslägenhet. Alla problem som dök upp under vägen togs om hand mycket väl och allt från smått till stort löstes på bästa sätt. Inte minst med hjälp av byggfirman Wolfbuilder och övriga samarbetspartners som skötte allt från rivning till sista spik och penseldrag. Maken till proffsiga och engagerade hantverkare får man leta efter! Det unika med vår lägenhet tycker vi är att det både blev väldigt funktionellt i kombination med en förstklassig design. Slutresultatet och inte minst den sammanhållna färgställningen blev långt över vad vi vågat drömma om! Den här lägenheten lämnar vi aldrig!”
Kristina Bonander

“Ni var ovärderliga vad gäller att måla upp visioner av en ny planlösning, planering av projekt och få igenom med bygglov och allt administrativt krångel, jag hade gett upp halvvägs om jag inte haft er. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med planlösning och er projektledning: Ni har varit bra på att uppdatera och återkoppla snabbt och varit mycket lösningsorienterade under tiden för renovering. Ni har också varit mycket bra bollplank vad gäller estetiska detaljer och lösningar tex. färg på fog till kakel, placering av eluttag över köksbänk, byte till enhetliga eluttag etc, tips på lampor etc. Sådant som är svårt att se i bild framför sig när man inte jobbar med inredning själv men som gör oerhört mycket för helhetsintrycket. Det märks att ni verkligen är angelägna om att det ska bli så bra som möjligt. Jag uppskattar också att ni inte forcerar fram köp, tex. lampa över köksbord som jag var osäker på. Där gav ni istället tips om att vägglampa kan vara en bra idé istället för tak/golvlampa och föreslog modeller för inspiration. Känner fortfarande in, några veckor kvar innan det börjar mörkna.”
Åsa Sterte

“Vi är supernöjda och vi är mycket glada över att vi tog in er både för designarbetet och projektledningen. Ni har varit mycket lyhörda för våra önskemål och att allt har flutit på mycket bra. Jag vill inte ens tänka på vilket kaos det skulle ha varit om vi skulle ha hållit ihop detta själva. Det har även varit mycket skönt att ha er som rådgivare och bollplank i alla små och stora frågor som dykt upp under projektets gång Bra jobbat och en stor eloge till dig och Jenny!”
Rasmus Thunberg

“Vill verkligen rekommendera Fru Bohlin till dig som funderar på renovering! Med deras hjälp har vårt radhus blivit friskare, fräschare och mycket fint. Vi är mycket nöjda med resultatet! Fru Bohlin har bistått oss från idéstadiet till färdigt resultat genom att på ett professionellt och alldeles utmärkt sätt hjälpa oss med materialval och samordning av såväl beställningar som hantverkare. Att deras rekommendation dessutom resulterade i att Wolfbuilder och Hans Linus tog sig an vårt radhus var en lyckträff. Stort tack till Anna Broström med kollegor!”
Ann-Sofie Arvidsson

“Vi är fortfarande, mer än ett år senare, så nöjda med resultatet av vår renovering. Allt blev så fint och gediget, och de saker som blev fel (som det ju alltid blir) under processen, tog fru Bohlin hand om direkt så att det blev som vi ville. Kan varmt rekommendera fru Bohlin.”
Malin Kan

”Jag vill ge en stor solros till Anna och Ulrika på Fru Bohlin för en helt fantastisk renovering av vår lägenhet! Från den första konversationen på telefon till helt nytt boende. Briljanta lösningar, unik inredning, superbra byggteam och perfekt koll genom hela projektet. Tack Hanna och Joakim för rekommendation – en otroligt bra investering.”
Katarina Wallentin

“Vill bara tacka för ert arbete. Vi är så nöjda och längtar tills utbyggnaden är klar så vi kan flytta in! Och kommer inte tveka att kontakta er igen när vi behöver hjälp.”

”Vi är så nöjda med färgerna och det vackra golvet och det har varit så skönt att få lämna hela den röriga renoveringen till er. Ni har skött detta excellent! Tack igen!”

“Stort tack till Fru Bohlin och Anna/Ulrika med samarbetspartners för ett mycket proffsigt genomförande av renovering och inredning av min lägenhet. Hela processen från första mötet till slutbesiktning efter genomförande fungerade utan några som helst komplikationer. Jag kände mig mycket trygg med de förslag som jag fick under inredningsfasen och Anna/Ulrika var hela tiden lyhörda vad gällde mina förväntningar och åsikter. Genomförandefasen gick helt enligt tidplan och Anna projektledde både mig och Fru Bohlins samarbetspartners effektivt och proffsigt. Resultatet blev över förväntan och jag stortrivs i min nya bostad. Kan varmt rekommendera Fru Bohlin.”
Jörgen H

“Vill bara tacka för ert arbete. Vi är så nöjda och längtar tills utbyggnaden är klar så vi kan flytta in! Och kommer inte tveka att kontakta er igen när vi behöver hjälp.”
Caroline Maurie

“Att använda Fru Bohlin är det bästa vi gjort. Från första mötet har vi känt att vi har varit i goda händer, både vad gäller planering och idéer, men även i genomförandet. Vi har inte behövt tänka på en enda sak, utan allt har flutit på precis som tänkt och landat i en fantastisk ombyggnad! För oss är detta det bästa betyget och vi rekommenderar dem varmt till alla vi känner!”

“Efter att ha lyckats med konststycket att totalrenovera vår femrumsvåning, inklusive nya badrum och kök, på bara åtta veckor och färdigt exakt i tid, kan vi bara varmt rekommendera Fru Bohlin. Både som inredningsstöd, projektledning och köksritning. Anna och Ulrika är dessutom, som grädden på moset, både proffsiga och trevliga att ha att göra med”

“Anna och Ulrika har med säker hand hjälpt oss med en ny planlösning, ett helt nytt kök och ytterligare ett sovrum. Det tog hand om hela renoveringen och styrde både hantverkare och alla inköp. Vårt boende har nu det där lilla extra “den röda tråden” och det känns tydligt att det finns en tanke genom hela inredningen. Vi är riktigt nöjda!”
Jan Borg

…Och vet du, jag tänker fortfarande varje dag på hur fint det blev här. Jag njuter så mycket av ytorna, ljuset, detaljerna, färgerna- allt. Vi är verkligen nöjda!”
Ingela

“Vi har haft Fru Bohlin när vi gjorde om hela vår undervåning som innebar rivning av hela köket inklusive bärande väggar, omläggning av hela undervåningens golv och alla vitvaror inklusive inredning. Vi är otroligt nöjda med allt – från första kontakt till att allt blev klart. Vi är fortfarande otroligt imponerade av att bemötas av så proffsiga personer och bygget blev klart precis i tid och enligt budget. Vi rekommenderar dem varmt till alla vi känner! Vi har redan fått två till familjer att använda dem (inklusive Garant som byggare) till efter vår rekommendation och de är lika nöjda!
Riktigt bra företag! Använd dem mer än gärna!”

Åsa Dammert

“Vi är mycket nöjda med vårt nya kök som blev färdigt precis innan jul. Nu har vi haft tid att känna efter. Vi fick verkligen bra hjälp med hela projektet vilket kändes mycket bra eftersom vi har synnedsättning och därför vill ha extra tillförlitliga råd med färgsättning etc. Vi återkommer när det är dags att renovera badrummen.”
Ulrika Norelius Centervik

“Tack till Fru Bohlin med samarbetspartners för det fina arbetet med att bl.a. göra vår 3a till en 4a! Vi trivs så bra med nya planlösningen, snygga golven, nya tapeten, tvättpelaren och allt!”
Sofia Pettersson Fandén

“Proffsiga, kunniga och levererade ALLTID det som var sagt och lite till! Rekommenderas starkt!”
Joakim Valdevi

“Stort tack för som alltid snabbt svar och besked. Att anlita dig som PL är bland de bästa beslut jag tagit på senare tid”
Lotta Hörnfeldt

“Tack för den fina renoveringen av min lägenhet! Jag är så nöjd med den fina färgsättningen trivs nu ännu bättre!”
Mia

“Anna och Ulrika! Alice och jag tycker det ser SÅ läckert ut! Och ännu tuffare när de mörka bänkskivorna är på plats! Börjar fixa i ordning i morgon! Well done med att hålla tidplan! Många hälsningar och tusen tack från oss nöjda flickor!”
“Att komma hem från vår resa och mötas av vårt nya hem känns helt underbart! Tusen tack för ett kanonjobb och tydlig projektledning. Vi är mer än nöjda!”

Ingela Wallenius

“Tack själv för bra slutmöte senast. Jag hoppas verkligen att både du och Zeljko förstod att jag är supernöjd och glad. Det är så fint gjort, och er styrning och genomförande har varit helbra hela tiden. När nya frågeställningar om produkter och material uppstod under gång, som det alltid gör, ordnade ni genast med bra underlag och olika förslag på lösningar, vilket gjorde det lätt att välja och fatta beslut. Trevligt och proffsigt i varje delmoment från alla inblandade”
Åsa W

“Ännu en rad för att understryka hur fint det ser ut i lägenheten – jag är väldigt nöjd och vill att alla som har bidragit till det ska veta detta. Ni får gärna hälsa det till alla andra som jag är övertygad om har jobbat hårt. Ha en fin kväll!”

“Proffsiga, kunniga och levererade ALLTID det som var sagt och lite till! Rekommenderas starkt!”
Janne“

Tänk att det blev så bra! Tack för att ni fick oss att våga! Nu har vi defintivt områdets coolaste hus. Allt lirar i hop på ett fantastiskt sätt. Tack!”
Fredrik och Lisa

“Hej Anna, Malin och jag var igår och tittade på min lägenhet och kollade allt, jag är väldigt nöjd med det ni gjorde det blev jätte fint och jag har haft väldigt fin kontakt med både Ulrika och Malin. De var väldigt trevliga och hjälpsamma och framför allt proffs på det de gjorde. Självklart killarna som gjorde bygg och monterings jobbet gjorde så fint jobb.”
Tomas

“Vi anlitade Fru Bohlin för att få hjälp med en smartare planlösning i sonens 1:a på Södermalm. Fru Bohlin hjälpte oss med ritningar, materialval och möbelförslag, inköp, projektledning samt kontakter med byggaren. Allt på önskelistan uppfylldes och varenda kvadratmeter togs till vara när 1:an förvandlades till en cool 2:a med barhäng mot vardagsrummet.”
Lotta

“Vi är mycket nöjda med allt från första kontakt till färdigt resultat och kan därför rekommendera Anna & Ulrika varmt!”
Sara

”Fick bästa möjliga hjälp av Fru Bohlin AB när vi skulle fräscha till och få ihop en helhet med vår öppna planlösning. Bra inlyssnande av vad vi som kund önskade ihop med förslag på nytänk med matchning, färgsättning och materialval.
Jag och min man är mycket nöjda med kundbemötandet och med resultatet av tapetsering, målning, nya gardiner och mattor i kök, vardagsrum och hall
Jag kan varmt rekommendera Anna och Ulrika på Fru Bohlin!”

Mia Lindström

”Proffsig hjälp från början till start. Tack vare hjälp fick jag precis de tapeter och färgval som jag kunde se framför mig men hade svårt att överföra till praktisk verklighet. Och sen när renoveringen gick igång lämnade jag ifrån mig nycklarna och allt sköttes utan min inblandning.De små skavanker som alltid uppstår löstes snabbt och utan krångel”
Anna-Marie

”Nyinflyttade på Kungsholmen med många fönsterpartier behövde vi hjälp med att sy upp passande gardiner .
Mycket trevligt besök av tjejerna på Fru Bohlin, hjälpsamma och proffsiga gav de oss smakfulla råd och tips.
Tack! Tack! Super nöjda!”

Sanni och Per

”Proffsigt och effektivt planerat, genomfört och uppföljt!! Vi är super nöjda med vårt fina kök och vardagsrum! Tack alla på Fru Bohlin”
Karin Öberg

”Anlitade Fru Bohlin för inredning av mitt hus super nöjd med resultatet snabba med svar, pålitliga. Kan varmt rekommendera de till alla”

”Kan varmt rekommendera dessa grymma tjejer!
Har hjälp oss både privat och på kontoret”

Thomas Lindström

”Ett företag som verkligen kan varmt rekommendera när det gäller inredning av era bostäder. Professionella och trevliga”
Zeljko

Klockrent jobb med mitt badrum. De var tydliga och svarade fort på frågor.
Filip Norell

”Jättebra bemötande. Proffsigt och smakfullt resultat”
Johanna

“Vill verkligen rekommendera Fru Bohlin till dig som funderar på renovering! Med deras hjälp har vårt radhus blivit friskare, fräschare och mycket fint. Vi är mycket nöjda med resultatet! Fru Bohlin har bistått oss från idéstadiet till färdigt resultat genom att på ett professionellt och alldeles utmärkt sätt hjälpa oss med materialval och samordning av såväl beställningar som hantverkare. Att deras rekommendation dessutom resulterade i att Wolfbuilder och Hans Linus tog sig an vårt radhus var en lyckträff.
Stort tack till Anna Broström med kollegor!”