Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Platsbyggd garderob

En platsbyggd garderob är en investering till din bostad. Med en platsbyggd garderobslösning kan man skräddarsy förvaringen och nyttja så mycket som möjligt av den yta man vill använda.

Stil och funtion

Våra inredningsarkitekter designar din platsbyggda garderob efter dina önskemål och tillgodoser att funktion och estetik kombineras på ett maximalt sätt.

Design som passar dig och ditt hem

Bor du i ett hem med vackra snickerier och stuckaturer designar vi din garderob så att den passar in perfekt och ofta är det en god idé att hålla samma stil även när det gäller andra snickerier såsom köksluckor och badrumsinredning. Kanske har du ett modernt hem? Då designar vi dina förvaringslösningar så att de matchar den övriga moderna inredningen. På så sätt skapar man en genomtänkt och estetisk lösning som känns självklar.

Endast fantasin sätter gränser

Det finns nästan inga begränsningar när man väljer platsbyggt och endast fantasin sätter gränserna. En platsbyggd garderob är ett hantverk som du kommer att ha glädje av i många år framåt.

Hur går det till?

 • Vår inredningsarkitekt bokar ett platsbesök för stil- och behovsanalys och uppmätning
 • Vi tar fram ett designförslag som inkluderar ritningar
 • Vid presentationsmötet erhåller du ett pris för din platsbyggda garderob  som omfattar snickeriets pris för  kontrollmätning, framtagning av konstruktionsritning, tillverkning och montering.
 • Vi debiterar per timme för vårt arbete

platsbyggd garderob i sovrum

FAQ

Hur platsbygger man en garderob?

En platsbyggd garderob anpassas helt efter ytans förutsättningar och dina önskemål kring funktion och design. Vår inredningsarkitekt tar fram en designritning och därefter bygger snickeriet din garderob.

Vad kostar det att bygga en platsbyggd garderob?

Kostnaden för en platsbyggd garderob beror på storlek, design, material och funktioner. Efter att vår inredningsarkitekt har tagit fram en desingritning av din platsbyggda garderob erhåller du ett pris från snickeriet.

Hur platsbygger man en garderob med snedtak?

Att platsbygga en garderob när du har ett rum med snedtag är inga problem. Garderoben anpassas helt efter rummets förutsättningar.

Vad är en inbyggd garderob?

En platsbyggd garderob är en fin investering till ditt hem. Satsar man på en platsbyggd lösning har man möjlighet att skräddarsy designen och funktionen helt efter hemmets förutsättningar och begränsningar samt dina önskemål. Har du tex en fin sekelskiftsvåning så bygger man den plastsbyggda möbeln i samma stil som övriga snickerier i bostaden.

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.