En platsbyggd garderob är en investering till din bostad. Med en platsbyggd garderobslösning kan man skräddarsy förvaringen och nyttja så mycket som möjligt av den yta man vill använda.

Stil och funtion

Våra inredningsarkitekter designar din garderob efter dina önskemål och tillgodoser att funktion och estetik kombineras på ett maximalt sätt.

Design som passar dig och ditt hem

Bor du i ett hem med vackra snickerier och stuckaturer designar vi din garderob så att den passar in perfekt och ofta är det en god idé att hålla samma stil även när det gäller andra snickerier såsom köksluckor och badrumsinredning. Kanske har du ett modernt hem? Då designar vi dina förvaringslösningar så att de matchar den övriga moderna inredningen. På så sätt skapar man en genomtänkt och estetisk lösning som känns självklar.

Endast fantasin sätter gränser

Det finns nästan inga begränsningar när man väljer platsbyggt och endast fantasin sätter gränserna. En platsbyggd garderob är ett hantverk som du kommer att ha glädje av i många år framåt.

Hur går det till?

Vår inredningsarkitekt bokar ett platsbesök för stil- och behovsanalys och uppmätning. Vi tar fram ett förslag som inkluderar ritning och design och i samband med vår designpresentation erhåller du ett pris för din lösning som omfattar snickeriets pris för kontrollmätning, framtagning av konstruktionsritning, tillverkning och montering.

Vi debiterar per timme för vårt arbete

Kontakta oss!

    Jag är intresserad av:
    Kontakta oss för att boka ett digitalt offertmöte!