En platsbyggd bokhylla är en investering till din bostad. Det blir som ett smycke till rummet och kan designas precis efter dina önskemål. Du kan fylla en hel vägg från golv till tak med förvaring och det blir fint att kombinera både öppen och stängd förvaring.

Fler funktioner

En bokhylla kan rymma mer än böcker och fina föremål som du vill visa upp. Att placera TV och övrig teknik i bokhyllan är en god idé för att åstadkomma en stilren känsla och det blir fint att tänka in belysning i sin bokhyllelösning.

Skräddasydd lösning

Vi skräddarsyr din bokhylla och anpassar designen så att just dina saker får sin egen plats i bokhyllan. En kombination av både öppen och stängd förvaring brukar bli ett fint resultat.

Modern eller klassisk

Bor du i ett hem med vackra snickerier och stuckaturer designar vi din bokhylla så att den passar in perfekt och ofta är det en god idé att hålla samma stil även när det gäller andra snickerier såsom köksluckor och badrumsinredning. Kanske har du ett modernt hem? Då designar vi dina förvaringslösningar så att de matchar den övriga moderna inredningen.På så sätt skapar man en genomtänkt och estetisk lösning som känns självklar. Det finns nästan inga begränsningar när man väljer platsbyggt och endast fantasin sätter gränserna.

Hantverk

En platsbyggd bokhylla är ett hantverk som du kommer att ha glädje av i många år framåt.

Hur går det till?

Vår inredningsarkitekt bokar ett platsbesök för stil- och behovsanalys och uppmätning. Vi tar fram ett förslag som inkluderar ritning och design och i samband med vår designpresentation erhåller du ett pris för din lösning som omfattar snickeriets pris för kontrollmätning, framtagning av konstruktionsritning, tillverkning och montering.

Vi debiterar per timme för vårt arbete

Kontakta oss!

    Jag är intresserad av:
    Kontakta oss för att boka ett digitalt offertmöte!