Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Platsbyggd bokhylla

En platsbyggd bokhylla är en investering till din bostad. Det blir som ett smycke till rummet och kan designas precis efter dina önskemål. Du kan fylla en hel vägg från golv till tak med förvaring och det blir fint att kombinera både öppen och stängd förvaring.

Fler funktioner

En bokhylla kan rymma mer än böcker och fina föremål som du vill visa upp. Att placera TV och övrig teknik i bokhyllan är en god idé för att åstadkomma en stilren känsla och det blir fint att tänka in belysning i sin bokhyllelösning.

Skräddasydd lösning

Vi skräddarsyr din bokhylla och anpassar designen så att just dina saker får sin egen plats i bokhyllan. En kombination av både öppen och stängd förvaring brukar bli ett fint resultat.

Modern eller klassisk

Bor du i ett hem med vackra snickerier och stuckaturer designar vi din bokhylla så att den passar in perfekt och ofta är det en god idé att hålla samma stil även när det gäller andra snickerier såsom köksluckor och badrumsinredning. Kanske har du ett modernt hem? Då designar vi dina förvaringslösningar så att de matchar den övriga moderna inredningen.På så sätt skapar man en genomtänkt och estetisk lösning som känns självklar. Det finns nästan inga begränsningar när man väljer platsbyggt och endast fantasin sätter gränserna.

Hantverk

En platsbyggd bokhylla är ett hantverk som du kommer att ha glädje av i många år framåt.

Hur går det till?

 • Vår inredningsarkitekt bokar ett platsbesök för stil- och behovsanalys och uppmätning
 • Vi tar fram ett designförslag som inkluderar ritningar
 • Vid presentationsmötet erhåller du ett pris för din platsbyggda garderob  som omfattar snickeriets pris för  kontrollmätning, framtagning av konstruktionsritning, tillverkning och montering.
 • Vi debiterar per timme för vårt arbete

FAQ

Vad kostar det att bygga en platsbyggd bokhylla?

Kostnaden för en platsbyggd bokhylla beror på storlek, design, material och funktioner. Efter att vår inredningsarktiekt har tagit fram en desingritning av din platsbyggda bokhylla erhåller du ett pris från snickeriet.

Vad är en platsbyggd bokhylla?

En platsbyggd bokylla är en fin investering till ditt hem. Satsar man på en platsbyggd lösning har man möjlighet att skräddarsy designen och funktionen helt efter hemmets förutsättningar och begränsningar samt dina önskemål. Har du tex en fin sekelskiftsvåning så bygger man den plastsbyggda möbeln i samma stil som övriga snickerier i bostaden.

Hur djup ska en bokhylla vara?

När man väljer att köpa en platsbyggd bokhylla kan man helt och hållet skräddarsy den och är inte beroende av möbelleverantörernas fasta mått såsom höjder, bredder och djup. Vill du ha en platsbyggd bokhylla för alla dina gamla LP skivor så ritas djupet efter dem och likaså om du har en trång hall och inte får plats med en bokhylla i standarddjup, då är det perfekt med en platsbyggd som helt anpassas efter dina önskemål.

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.