Längtar du efter att förvandla ditt hem?
Boka möte med oss

Enklare och tryggare med projektledning

När du har anlitat vår inredningsarkitekt och landat i ett inredningskoncept som du är nöjd med så har du valet att lämna över utförandet till oss. Vi kan då sköta hela processen med inköp, renovering och all kontakt och koordinering med hantverkare och leverantörer.

Vi sköter hela processen

Vi vet vad som behövs och sitter på ett stor och tryggt nätverk av säkra leverantörer och hantverkare. Med vår projektledning behöver du inte oroa dig för att något går snett längs vägen, vi har kontrollen och kan leverera på det exakta koncept vi enats om. Du behöver bara ha dialog med en person, din personliga projektledare.

Projektledaren kommer att:

  • Ha kontakt med leverantörer och hantverkare
  • Genomföra beställningar
  • Planera leveranser
  • Hålla i regelbundna byggmöten
  • Ge dig löpande information
  • Lösa oväntade problem om de dyker upp

Löpande fakturering

Vi arbetar med löpande fakturering efter överenskommelse med dig. Ibland kan man vilja lägga till något arbete utöver det fasta priset, eller så har det uppstått en komplikation som hantverkarna inte kunde förutse. Då kommunicerar vi skriftligt med tydliga ÄTA- beställningar. Genomgång vid avslutat arbete. När projektet är slutfört enligt rumsbeskrivning och ritning sammankallar vi till en genomgång. På genomgången deltar du, projektledaren och byggledaren för att tillsammans se över att allt är utfört på ett tillfredsställande sätt.

Kontakta oss!

Kontakt