Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Platsbyggda möbler

En platsbyggd garderob eller bokhylla är som ett smycke i din bostad. Vi har lång erfarenhet av att designa platsbyggda lösningar såsom garderober, bokhyllor, walkinclosets, platsbyggda kök, badrumsinredning och platsbyggda möbler.

Utöver ett vackert hantverk fyller platsbyggda lösningar såklart även en funktion. Har ni till exempel trånga vinklar och vrår, med behov att utnyttja takhöjden maximalt? Då räcker standardprodukter ofta inte hela vägen. Genom att platsbygga en lösning använder du ytan på bästa sätt och får dessutom ett unikt hem.

platsbyggda möbler

Platsbyggda möbler höjer värdet på din bostad

Väl utfört kan platsbyggda lösningar höja både upplevelsen och värdet på ditt boende. Något som exempelvis är populärt är att platsbygga matchande bokhyllor och garderober i hall och i sovrum. Att platsbyggda möbler i olika rum kan ha en stor effekt på hela hemmet genom att få en genomgående stil.

Dina krav och önskemål är grunden

Vi lyssnar alltid noga på våra kunders krav och önskemål. Det är du som är vår utgångspunkt. Våra designförslag och ritningar för platsbyggda möbler tas fram efter dina önskemål, din budget och dina förutsättningar. Vår tid för möte, resa, framtagning av förslag och presentation debiteras löpande per timme.

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.