Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Planlösning hus

Kanske är det så att du trivs bra i din bostad och med dina grannar. Du kanske har investerat en hel del i ditt boende under åren och barnen går i skolan som ligger inpå knuten, men du tycker att bostaden har ett för litet kök, att det saknas ett rum eller så drömmer du om ett till badrum. Eller så har du nyligen köpt en ny bostad som inte har en ultimat planlösning.

Se över planlösningen

Ibland räcker det med att planera om den befintliga ytan i bostaden, andra gånger kan det vara en god idé att öka boytan och bygga ut om det är möjligt. Planlösningsändringar ger dramatiska förändringar och kan ändra hela upplevelsen och flödet av ditt hem.

Exempel på olika planlösningsändringar

Att ändra planlösningen kan innebära att man skapar fler sovrum, att man integrerar en walkincloset till sitt sovrum eller att man bygger ett nytt badrum. Tvättstugan kanske är för liten eller så önskar man en separat matsal utöver sin matplats i köket.

Vi hjälper er med hela processen!

Från idé, ritningar, bygglovshantering till projektledning av renoveringen.

 • Vad kostar det att ändra planlösning?

  Det beror dels på storleken på ytan som skall omfattas av planslösningsändringe, hur många rum som ska omfattas och vilken typ av ändring det gäller

 • Vad är bra planlösning?

  Om det finns möjlighet är det alltid trevligt att samla den sociala ytan såsom kök, matsal, vardagsrum, hall samt gärna en gäst wc. Vidare är det lyckat att ha en separat yta för de privata rummen som tex sovrum, klädkammare, badrum och tvättstuga. Glöm inte att ta hänsyn till ljusinsläpp och att inte glömma bort förvaringen när du planerar för en ny planlösning.

 • Vad räknas som ändrad planlösning?

  Det finns olika stora omfattningar av planlösningsändringar. I vissa fall kanske man flyttar kök, skapar fler badrum, byter plats på sovrum och vardagsrum osv. Men, ibland kanske det bara önskas ytterligare ett sovrum och det är ju också en planlösningsändring.

  • Boka kostnadsfritt digitalt möte


   Fru Bohlins nyhetsbrev

   Inspiration & inredningstips

   Skickar...

   Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
   Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

   Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.