Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

När är det en bra idé att anlita en inredningsarkitekt?

Älskar du också inredning, eller tycker du mest att det känns svårt? Färg, form, möblering och ljussättning är faktorer som avgör om ditt hem känns harmoniskt, men det kan vara svårt att visualisera slutresultatet, göra rätt val och hitta tiden. Här kommer våra inredningsproffs in i bilden. 

Det här kan du få hjälp med:

 • Färgsättning
 • Förslag av ytskikt
 • Förslag av möbler, mattor och belysning
 • Textilförslag
 • Platsbyggda lösningar
 • Planlösningsändringar.
 • Detaljerade köks- och badrumsförslag
 • Förvaringslösningar

Vi lyssnar på dina behov

Vill du flytta köket eller ge mer plats åt vardagsrummet? Kanske behöver du ett till sovrum eller så behöver badrummet renoveras? Eller behöver du rådgivning kring din möblering och hur du kan tänka vid val av tapeter och färg? För oss är varje inredningsbehov unikt. Därför får du en egen inredningsarkitekt som lyssnar på vilka förändringar du vill göra.

Inredningskoncept – grund till förändringarna

Vi tar fram inredningskoncept som passar din stil, ditt uttryck och framförallt din budget och dina förutsättningar. Oavsett om du behöver lite eller mycket hjälp får du värdefullt stöd och kunskap från oss inom alla delar av heminredning.

Vi är med under hela processen

Använder du dig av vår tjänst projektledning behöver du bara ha kontakt med en person, din personliga projektledare. Vi sköter beställningar och leveranser och det är vi som har all kontakt med hantverkarna. I 10 år har vi hjälpt våra kunder att designa, renovera och inreda sina drömhem – från start till klart.

 • Vad är en inredningsarkitekt?

  En kreativ person med estetisk sinne som skapar ett koncept ditt hem där du, dina behov och önskemål samt bostadens förutsättningar är utgångspunkt.

 • Hur mycket kostar det att anlita en inredningsarkitekt?

  Vi tar fram en konkret offert utifrån projektets omfattning. Vid enklare och mindre uppdrag debiterar vi löpande per timme. 

 • Hur jobbar en inredningsarkitekt?

  En inredningsarkitekt tar fram skräddarsydda designkoncept och inredningsförslag som passar din stil, dina behov, din budget och din bostads förutsättningar.  

 • Vad är skillnaden på en inredare, inredningsdesigner och inredningsarkitekt?

  Inredningsarkitekter har en bredare kompetens samt en längre utbildning. Du kan få hjälp med alltifrån ny planlösning, detaljritningar för kök och badrum, design av platsbyggda lösningar till att färgsätta och hitta rätt möbler. En inredningsarkitekt har koll på säkerhetsstandarder kring mått och riktlinjer och är ett bra val när du ska renovera.

  Inredningsdesigners och inredare har sitt fokus på själva inredningen. De är kunniga inom färg, form och materialval. De jobbar med inredningskoncept, är duktiga på att hitta rätt stil och skapa den slutliga stämningen i rummet.

   
  Dessa roller flyter ofta ihop och precis så är det hos oss med våra utbildade inredningsarkitekter.
  • Boka kostnadsfritt digitalt möte


   Fru Bohlins nyhetsbrev

   Inspiration & inredningstips

   Skickar...

   Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
   Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

   Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.