Längtar du efter att förvandla ditt hem?
Boka möte med oss

Inredningsarkitekten berättar

Familjen bor en härlig vindsvåning på Södermalm. Vårt uppdrag bestod av att skapa en lyxig känsla av ytan som bestod av badrum och tvättstuga. Vi började med att ändra planlösningen för att få till ett bättre flöde och en mer yteffektiv lösning. Resultatet blev ett stort härligt och ljust badrum där en bastu får spela huvudrollen i en del av rummet. Bastuns värmebehandlade asp ger en fin bas till hela rummet och det stora glaspartiet medför att badrummet fortfarande upplevs rymligt. Tvättstugan gjordes om för att även rymma dusch och wc och här jobbade vi med lite mer kulör. Det var ett väldigt roligt och utmanande projekt mitt under pandemin där vi fick erfara både materialbrist och enormt långa leveranstider. Men, värt att vänta på tycker vi!

Uppdrag

  • Planlösningsändring
  • Designkoncept
  • Badrumsritning
  • Ritning tvättstuga
  • Ritning bastu
  • Upphandling
  • Projektledning

Kontakta oss!

Kontakt

'