Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Inredningsarkitekten berättar

Familjen hade nyligen köpt en ny lägenhet i Vasastan. Lägenheten bestod av hall, kök, vardagsrum samt tre sovrum. Familjen önskade ett större och rymligare kök samt ett större masterbedroom. Man ville även få fram riktigt mycket av sekelskifteskänslan.

Samtliga ytor sågs över, planlösningen ändrades, detaljförslag för kök, badrum och gästwc togs fram. Stor vikt lades som sagt på framtagning av tidsenliga snickerier, takrosetter, stukaturer och övriga snickeridetaljer. Även tapeter, kakel, klinker och badrumsinredning fick bli i sekelskiftesstil. Kök och förvaring platsbyggdes och projektets största utmaning var den rundade väggen i köket och pricken över i:et blev det fantastiska vinrummet med platsbyggd förvaring.

Kundens ord

“När valet föll på att anlita Fru Bohlin för uppdraget att samarbeta med mig kring designen av vår sekelskiftesdröm i Vasastan, hade jag inför uppdraget gjort en noggrann research av potentiella partners för uppdraget. Efter att ha sett bilder från deras tidigare projekt och även haft samtal med Fru Bohlin, kände jag starkt att det fanns goda möjligheter att uppnå det resultat som var så viktigt för oss.

Målsättningen var att återskapa den sekelskiftesvåning den en gång varit och att ge våningen dess värdighet tillbaka. Att resultatet skulle vara tidsenligt för årtalet när huset är uppfört, stod högst upp på kravspecifikationen. Inredningsarkitekten var lyhörd och hade verkligen förmågan att läsa av mig och förstå min målsättning. Tillsammans arbetade vi hårt med detaljerna och förslaget kunde inte blivit bättre. Vi är så utomordentligt nöjda med resultatet. Att få bo och leva i denna vackra sekelskiftesdröm är verkligen ett privilegium.

Allt från design och projektledning till utförandet av Fru Bohlins duktiga byggare, har varit till största belåtenhet för oss.”

Uppdrag

 • Designkoncept
 • Ritningar
 • Upphandling
 • Projektledning

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.