Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Platsbyggt kök

Investera i ett platsbyggt kök och ditt hem får en genomtänkt, smakfull känsla som utnyttjar ytan maximalt. Och framförallt – ditt kök är helt och hållet anpassat efter dina önskemål.

Ett platsbyggt kök skräddarsytt för dig

Med ett platsbyggt kök är möjligheter oändliga och din vision om ett drömkök är möjlig. Funkis, modernt eller klassiskt? Vi löser det. Självklart anpassar vi köksdesignen efter förhållanden så som brutna tak, lutande väggar, ovanliga mått eller andra knepigheter. 

När vi tar fram designen av ditt nya platsbyggda kök tar vi hänsyn till stil, behov, budget, bostadens förutsättningar och omkringliggande ytor. Vi hjälper dig nå din vision och optimera ditt hem. Vi arbetar med flera finsnickerier som är experter på bland annat platsbyggda specialanpassade kökslösningar.

platsbyggt kök stockholm

Platsbygga kök med oss – så går det till

Köket ritas och designas av våra inredningsarkitekter och byggs sedan i ett snickeri. Därefter levereras hela köket till dig och monteras på plats. Tillsammans med köksstommarna levereras även lådfronter, luckfronter och alla täcksidor och takanslutningar samt andra detaljer och tillbehövs som hör till ditt nya kök. Med stommarna på plats påbörjas finarbetet och ditt nya kök är snart på plats! 

Platsbyggt kök i Stockholm

Med oss får du en trygg köksrenovering där vi kan hjälpa dig med hela processen fram till ett platsbyggt kök – från start till klart.

 

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.