Digitalt & Kostnadsfritt
Boka möte

Tips för att bygga en platsbyggd möbel

När man ska inreda eller renovera sitt hem finns det många beslut att ta. Vilka golv ska man lägga? Vilken färg ska väggarna ha? Vilket bord passar i köket? Tyvärr är det lätt att fastna i butikernas existerande utbud vilket ofta resulterar i ett hem som liknar så många andras. Vill du därför ha något personligt och unikt bara för ditt hem är ett bra tips att satsa på en platsbyggd möbel!

Garderober och bokhyllor

Platsbyggda bokhyllor och garderober har till exempel blivit otroligt populära de senaste åren. Inte bara tack vare att de är otroligt snygga, utan också just för att de kan anpassas efter just ditt hem och det utrymme där du vill att den ska stå. Kanske har du ett outnyttjat hörn i vardagsrummet eller en tråkig ventilationstrumma som du vill dölja i sovrummet? Låt då bygga en platsbyggd bokhylla eller garderob för att få ut så mycket som möjligt av din hem och samtidigt bidra till en snygg interiör. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du bygger en platsbyggd möbel och vad det kostar att bygga en platsbyggd bokhylla eller garderob!

Fördelar med platsbyggda bokhyllor och garderober

Nedan följer bara några av de många fördelar som kommer med en platsbyggd möbel:

Den smälter in i hemmet och blir en naturlig del av rummet.
Det ger en unik och personlig känsla till ditt hem.
Du får en möbel som inte är lik någon annans.
Den kan byggas över fönster och dörröppning och anpassas efter vinklar och vrår där det annars kan vara svårt att passa in en vanlig möbel.
Du kan få din platsbyggda möbel i vilken kulör som helst
Hur bygger man en platsbyggd bokhylla eller garderob?
Om du är händig kan du självklart ge dig på att bygga platsbyggda bokhyllor och garderober på egen hand, men känner du dig osäker kan det vara bra att ta kontakt med en inredningsbyrå. De har kontakt med professionella finsnickerier och tillsammans kommer de kunna designa och bygga en möbel som passar just för ditt hem. De kommer även ta fram en offert för vad det kostar att bygga en platsbyggd garderob eller bokhylla så att du ska kunna anpassa den efter din budget. Så har du funderingar på att inreda hemmet med platsbyggda möbler och vill ha hjälp att gå vidare är det en god idé att kontakta en välrenommerad inredningsbyrå!

Vad kostar en platsbyggd bokhylla eller garderob?

Vad kostar det då att bygga en platsbyggd garderob eller bokhylla? Det beror såklart på vilka material du önskar använda och hur stor möbeln ska vara. Andra faktorer som spelar in är färg, design, snickarglädje och om du skulle vilja ha belysning i möbeln. Allt detta kommer inredningsbyrån dock att ta med i beräkningen när ni tillsammans går igenom dina önskemål för hur du vill att möbeln ska se ut och var den ska stå.

Ta hjälp av rätt företag för platsbyggda bokhyllor

Kontakta en professionell inredningsbyrå idag för att ta reda på vad det kostar att bygga en platsbyggd bokhylla eller garderob och vilka möjligheter som finns i just ditt hem. Du kommer kunna spara både plats och skapa en unik inredning att glädjas åt i många år framöver!

 

  Boka kostnadsfritt digitalt möte


  Fru Bohlins nyhetsbrev

  Inspiration & inredningstips

  Skickar...

  Vad kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev!
  Vänligen bekräfta din prenumeration i mejlet du får till din inkorg.

  Din prenumeration kunde inte läggas till. Försök igen senare.